Lični Treneri

V

Vladimir Trivunčić

Rođen u Gornjem Milanovcu 1978. godine. Diplomirao je na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu, a zvanje master menadžmenta u sportu stekao je 2011. godine na Fakultetu za menadžment u sportu pri Alfa univerzitetu. Od 2001. godine radi kao lični trener rekreativnog vežbanja, a ima i višegodišnje iskustvo u kondicionoj pripremi vrhunskih sportista i olimpijaca. Pored toga, već nekoliko godina učestvuje u obuci fitnes trenera. 

 

Ohrabren dugogodišnjim pozitivnim reakcijama brojnih klijenata sa kojima je radio i duboko posvećen zdravom načinu života, još pre devet godina odlučio je da pokrene sopstvene programe vežbanja u okviru sportskog centra Colonial Sun, a sada i studio u kome je zajedno sa kolegama dalje razvio specifične individualne trenažne programe za rad kako sa vrhunskim sportista, tako i sa rekreativcima. Pored toga, razvio je i posebne korektivne/rehabilitacione metode vežbanja za rad sa decom i odraslima koji imaju različite telesne deformitete, ili su rekonvalescenti, kao i program vežbi za trudnice.

 

Njegovu užu specijalnost čine trenažni programi koji dovode do poboljšanja kondicije i psihofizičkog stanja, zatim programi koji dovode do redukcije telesne težine, kao i korektivne vežbe. U radu sa vrhunskim sportistima, naročito se specijalizovao za pripremu tenisera, košarkaša i fudbalera. Njegovi klijenti su uspešni profesionalni sportisti (juniori i seniori), menadžeri brojnih srpskih i stranih kompanija, članovi diplomatskog kora i svi oni za njega imaju samo reči hvale. Odlikuju ga pedantnost, srdačnost, posvećenost, inovativnost, neposrednost i prilagodljivost.

U

Uroš Maćić

Rođen u Beogradu 1987. godine. Stekao je diplomu Visoke sportske i zdravstvene škole na smeru Rekreacija. Od 2009. godine radi kao lični trener rekreativaca i sportista različitih uzrasta u okviru sportskog centra Colonial Sun, a od maja 2017. godine u okviru Body Flex Studia na novoj lokaciji u poslovnoj zgradi Blue Center na Novom Beogradu.

 

Njegova stručnost posebno se ističe u trenažnim procesima sa mladim sportistima. Pored toga, efikasan je i u programu korektivnih vežba za odrasle i vežbanju sa trudnicama. Što se tiče personalnih kvaliteta, u prvom redu krase ga srdačnost, posvećenost, pedantnost i optimizam.

Nikola

Nikola Arsenijević

Rođen u Beogradu, 5. novembra 1997. Student treće godine Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje na Univerzitetu Singidunum, na smeru Fizičko vaspitanje i sport.

 

Od 2019. godine radi kao lični personalni rekreativaca i sportista različitih uzrasta. Vrlo je fikasan u radu sa mladim ljudima, a što se tiče kvaliteta krase ga energičnost, strpljenje i želja za daljim usavršavanjem.

Kontaktirajte nas